Genezis innovációk akcióban! Csak ma, február 16-án!

2024. February 16., Friday

Genezis innovációk akcióban! Csak ma, február 16-án!

Talajaink több, mint fele savanyú kémhatású és magnéziumban szegény! Savanyú talajon romlik a tápanyagok feltáródása, hasznosulása, vízgazdálkodásuk és nehezebb a művelhetőségük.

Egyedüli megoldás a Green Max!

A Green Max a karbamidtól és az ammónium-nitráttól eltérően nem savanyítja a talajt, sőt, emeli a savanyú talaj pH-ját. Emellett nagy mennyiségű és kiváló minőségű kalciumot és magnéziumot is pótol egy menetben! Ezáltal magasabb hozamot, jobb tápanyag-hasznosulást biztosít! A Green Max tonnánként 550kg talajjavító anyagot, 116kg magnézium-oxid hatóanyagot tartalmaz.

Kén nélkül nincs fehérjeképződés és intenzív növekedés! A növények 12-16kg nitrogénhez  1 kg ként igényelnek. Kénhiányos területeken a hozamok emeléséhez a nagyobb fehérje-, sikértartalom és jobb sütőipari érték eléréséhez egyedülálló lehetőséget biztosít a nitrogént és ként is tartalmazóPétisó+S 24-12.

A GreenMax és a Pétisó+S 24-12 kiváló minőségű és hasznosulású, bányászott, természetes alapanyagokból, dolomitból illetve anhidridből készül, nem pedig melléktermékekből, hulladékokból vagy erősen savas kémhatású kénsavból!

Válaszd a prémium Genezis innovációkat! Akciós áron, csak ma, február 16-án!

A tájékoztatás nem teljeskörű, az ajánlat csak a készlet erejéig tart! A pontos feltételekért keresd a Genezis Partnerhálózat üzletkötőit és kövesd Facebook oldalunkat.