Genezis Partnerhálózat

A Genezis Partnerhálózat az egész országot lefedő, megyénként több értékesítővel működő szaktanácsadói és direkt értékesítői hálózatként tevékenykedik.

Elsődleges célunk a hazai mezőgazdasági végfelhasználók igényeinek legmagasabb minőségi színvonalon történő kiszolgálása, amit a Társaságunknál fellelhető kiváló szakembergárda, a több évtizednyi szakmai tapasztalat, a széles körű üzleti kapcsolatok, valamint a termékek kiváló minősége garantál.

A végfelhasználók leghatékonyabb közvetlen kiszolgálása érdekében 2009 augusztusában hoztuk létre Genezis Partnerhálózatunkat.

A szervezet legfontosabb feladata, hogy a fenntartható fejlődést szem előtt tartva személyre, gazdálkodóra, földterületre szabottan ajánlja Önöknek a megfelelő típusú és árú műtrágyát (nitrogén- és komplex NPK műtrágyák, szilárd és folyékony alap- és fejtrágyák, valamint öntöző- és lombtrágyák), vetőmagot és növényvédő szert, valamint a rendelkezésre álló terményt is megvásárolja Öntől.

Genezis üzletágak:

A Genezis Partnerhálózat lehetővé teszi, hogy a mezőgazdasági végfelhasználók üzletkötőinktől közvetlenül beszerezhessék valamennyi mezőgazdasági munkához szükséges inputanyagot. 
A szaktanácsadással kiegészített teljes műtrágyakínálat segítségével pedig a költséghatékony gazdálkodás folytatásában tudunk segítséget nyújtani.

műtrágya termékeket főleg közúti szállítással, saját kamion flottával, különböző kiszerelési formákban kínáljuk, amelyek között megtalálható az ömlesztett és zsákos (25 kg-os és  500 vagy 700 kg-os big-bag) kiszerelés is. A rugalmas és hatékony kiszolgálásról 160 saját kamionból álló flotta gondoskodik.

A belföldi végfelhasználói igények kielégítése mellett fontos szerep hárul export piacainkra is. Jelenleg 13 országba értékesítjük és szállítjuk termékeinket.

A jövőben is a végfelhasználók megelégedésére alakítjuk ki értékesítési stratégiánkat, teljes körű szolgáltatást nyújtva partnereink részére. Műtrágyáinkat továbbra is a legkedvezőbb ár-érték arány mellett tesszük elérhetővé, illetve szolgáltatásainkat folyamatosan továbbfejlesztve biztosítjuk termékeink piaci elhelyezését.