Szántóföldi Napok Romániában

2021. July 12., Monday

Szántóföldi Napok Romániában

A 2020-as év tavaszán hazánkba is begyűrűző koronavírus világjárvány új, a korábbiakban nem tapasztalt kihívások elé állította a vállalatokat. Az elmúlt időszakban fokozattan vigyáztunk kollégáinkra, partnereinkre, mellőztük a találkozókat, így hatalmas örömmel töltött el bennünket, hogy ezúton személyesen is találkozhattunk ügyfeleinkkel. Kelet-Románia legnagyobb szántóföldi bemutató sorozatának keretében 10. alkalommal került megrendezésre a Búza Napok és Repce Napok, ahova minden évben több, mint 500 gazda látogat el.

2021. június 3-án a romániai Kovácsiban (Cauaceu) megrendezett Búza Napok-on találkoztunk először régi és leendő új partnereinkkel, ahol alkalmunk nyílt részletesen bemutatni a piacvezető Genezis portfóliót. A Pétfürdőn gyártott termékek közül a Genezis Pétisó, Genezis Pétisó+S 27-9, Pétisó+S 24-12, Ammónium-nitrát, Genezis Karbamid, valamint Genezis Mikramid termék került bemutatásra. Szántóföldi levéltrágyáink közül a Genezis Kalászos levéltrágya, Genezis Kukorica levéltrágya, Genezis Olajos levéltrágya, Genezis Nitrospeed, Genezis Nitrosol termékek mellett a Genezis Mikromix-A Cink, Pétibór Extra termékek voltak megtalálhatóak.

Portfóliónkban egyre meghatározóbb szerepet töltenek be a szolnoki gyártású NPK termékek. Partnereink a Genezis NPK 8:15:15 és Genezis NPK 8:24:24 műtrágyákról, valamint a Genezis Speciális Gyep, a Genezis Mikromix Kalászos és Genezis Speciális Kerti Zöldség termékekről kaphattak részletes beszámolót.

Románia, Kovácsi- Búza Napok

A rendezvénysorozat 2021. június 23-án  Margitta (Marghita) városban folytatódott a Repce Napokkal, ahol az egyik legmeghatározóbb kitelepülés szintén a Genezisé volt.

Értékesítő kollégáink gondoskodtak arról, hogy a Genezis piacvezető szerepéhez méltó domináns és egységes márka megjelenéssel szerepeljünk a bemutatókon. Partnereink folyamatosan érdeklődtek a standunknál, nemcsak a legismertebb termékünk, a piacon egyedülállóan magas hatóanyag-tartalmú (39%) Pétisó termékelőnyeivel kapcsolatosan kaptunk sok kérdést, hanem a portfólióban szereplő többi termékünk felhasználási javaslatáról és termékelőnyeiről érdeklődtek a termelők.

Bízunk benne, hogy a közeljövőben folytatódnak azok a találkozók, ahol személyesen találkozhatunk partnereinkkel és személyes szaktanáccsal segíthetjük őket abban, hogy tevékenységük sikeres legyen, minél nagyobb hozamot érjenek el.

Románia, Marghita- Repce Napok