A Genezis is képviseltette magát a 40. AGROmashEXPO-n!

2022. February 4., Friday

A Genezis is képviseltette magát a 40. AGROmashEXPO-n!

2022. január 26-29. között került megrendezésre az idei AGROmashEXPO Nemzetközi Mezőgazdasági és Mezőgép Kiállítás, melynek ezúttal a megújult HUNGEXPO Budapest Kongresszusi Központ adott helyszínt. Ahogy a korábbi években, úgy most is részt vettünk kiállítóként a nemzetközi szinten jegyzett szakkiállításon, ahol az érdeklődők négy napon át ismerkedhettek a legújabb mezőgazdasági gépekkel és szolgáltatásokkal, input anyagokkal, valamint díjnyertes termékekkel és technikai innovációkkal.

A 18 ország 350 kiállítójának részvételével megrendezett, rendkívül színvonalas szakmai eseményen a gazdák és a gyártók megtekinthették a mezőgépipar csúcstermékeit, betekintést kaphattak a technológiafejlesztés új irányaiba, valamint megismerkedhettek a mezőgazdasági gépellátás lehetőségeivel is.   

Külön öröm és büszkeség számunkra, hogy az immár 40. alkalommal megrendezett AGROmashEXPO egyik leglátványosabb standja a Genezisé volt. A 450 négyzetméter alapterületű, egyedi technikai megoldásokat is felvonultató helyszín – egy másik kiállítóval megosztva – elnyerte a „Hungexpo Nagy Stand” kategória „Legszebb Stand” díját.

Standunk külön látványossága volt az óriási Pétisó „Big-Bag” szobor, melyet Mikus Áron szobrászművész készített a jeles alkalomra. Ugyancsak figyelemfelkeltő módon, átlátszó plexioszlopokba öntve mutattuk be kiemelt műtrágya-termékeinket (többek között a Pétisót, Pétisó+S, Pétimészsót, NPK 8-16-24-et, Karbamidot), amelyek szemcséi így nemcsak szemléltető, hanem dizájn funkciót is kaptak.

A 2021-ben 90 éves Nitrogénművek gyárunkról sem feledkeztünk meg: a nagy múltú ipari létesítmény csaknem évszázados múltját óriás led-kivetítőkön idéztük meg archív fotók és rövid filmek segítségével. A kivetítőn „termékbemutatót” is tartottunk: az érdeklődők megtekinthették az őszi kalászos vetőmagokat ismertető kisfilmünket.

Bár a Covid világjárvány miatt idén kevesebb látogató volt, standunk ennek ellenére nagy népszerűségnek örvendett. A rendezvény ideje alatt számos partnerünkkel volt alkalmunk személyesen megismerkedni és beszélgetni, illetve sok érdeklődőnek tudtunk hasznos szaktanáccsal szolgálni.

Minden kedves partnerünknek köszönjük a részvételt és reméljük, hogy jövőre újra találkozunk!